ALMERE - Het is Almere City FC niet gelukt om de laatste kans op rechtstreekse promotie te grijpen. Op de laatste speeldag van de Keuken Kampioen Divisie kwamen de Almeerders in eigen huis tegen Jong PSV niet verder dan 1-1.

Beide doelpunten vielen na rust. Frederik Oppegard brachten de gasten op voorsprong en halverwege de tweede helft bracht Daniël Breedijk de score in evenwicht. Almere City sloot het duel ook af met een domper omdat Thibaut Lesquoy in de blessuretijd nog rood zag en daardoor in ieder geval geschorst is voor het eerste duel in de play-offs.

Almere City FC sluit het seizoen af als nummer vier en treft komend weekend in eigen huis NEC in de play-offs. Jong PSV heeft het seizoen afgesloten op een veertiende plaats.