DORDRECHT - In de kelder van de Keuken Kampioen Divisie heeft Almere City FC een goede kans laten liggen om afstand te nemen van de laatste plaats. Op bezoek bij concurrent FC Dordrecht gaf de ploeg van Alex Pastoor een 0-2 voorsprong uit handen (2-2).

De gasten bleken in de eerste helft uiterst effectief aan de Krommedijk. Jeffry Puriël opende in de 34e minuut de score en vijf minuten later profiteerde Thijmen Wildeboer van een fout van keeper Liam Bossin.

FC Dordrecht kwam kort na de rust goed weg toen Lance Duivestijn de lat raakte, maar toonde vervolgens karakter door vol de strijd aan te gaan. Hierbij werd het in het zadel geholpen door Bram van Vlerken die de bal knullig in zijn eigen doel werkte. Vijf minuten voor tijd viel de gelijkmaker toen Kevin Vermeulen een voorzet van debutant Tremour tegen de touwen wist te koppen: 2-2.