DRONTEN - De bioscoop van De Meerpaal draait in de zomervakantie zeven dagen van de week de beste films. Spanning, romantiek en actie. Beleef films als: ‘Fast & Furious 9’, ‘Zwaar Verliefd 2’, ‘In The Heights’ en ‘Slag om de Schelde’.

Uiteraard kan er ook met de hele familie genoten worden van films als ‘De Boss Baby: Familiezaken’, ‘Space Jam A New Legacy’ en ‘De Croods 2: een nieuw begin’.

De Kameleon aan de ketting
In ‘De Kameleon aan de ketting’ beleven Hielke en Sietse de tofste avonturen.
Dit keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon ‘aan de ketting’ moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. Dat wordt ouderwets genieten met de bekendste tweeling van het land!

Luizenmoeder – De Film
Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm: ‘Luizenmoeder – De Film’! Een film vol humoristische én herkenbare situaties op en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

Luizenmoeder – De Film gaat op woensdag 28 juli in première in De Meerpaal. Koop voor die vertoning óf de vertoningen daarna NU je tickets!

Jungle Cruise
Een avontuurlijke missie in De Meerpaal met ‘Jungle Cruise’ (12+)! Disney’s Jungle Cruise, is een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton. Een avontuurlijke missie die je niet mag missen!

Bioscooptickets zijn 24 uur per dag te koop op www.meerpaal.nl of tijdens openingstijden via het Serviceplein van De Meerpaal, eveneens bereikbaar op: 0321 388 777.