DRONTEN - Wil jij verder met jouw creativiteit of ben jij op zoek naar een mix van creatieve activiteiten? De Meerpaal biedt jou die creatieve ruimte!

In het Jongerenatelier van De Meerpaal werk je met je verbeelding en fantasie. Materialen als papier, hout, schildersdoek, klei en nog veel meer staan tot je beschikking. Kom tekenen, schilderen, sjabloneren, collages lijmen en je verwonderen over wat kunstenaars maken. Het nieuwe blok Jongerenatelier start op 25 februari. Instromen in deze creatieve cursus is mogelijk!

Fotografie
Niet de camera is belangrijk, degene achter de camera wel. In deze korte cursus leer je kijken voordat je een foto maakt. Er wordt gewerkt met eenvoudige systeemcamera’s tot de meer uitgebreide spiegelreflexcamera. Zelfs met een goede telefoon is fotograferen mogelijk. Je werkt met jouw eigen camera; wat kan je nog meer met jouw camera behalve fotograferen op de automatische stand.

De eerste avonden wordt er vooral gewerkt aan de techniek, wat zijn al die knopjes en wat kun je ermee. Waarom en wanneer gebruik je diafragma en/of sluitertijd voorkeur en wat kan je met de witbalans en ISO waarden? Je leert deze camera functies begrijpen. Natuurlijk ga je tijdens deze cursus ook lekker praktisch aan de gang. De cursus fotografie start op 27 februari.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op de website van De Meerpaal via www.meerpaal.nl/cursussen/ of stel je vraag per mail activiteiten@meerpaal.nl of telefonisch 0321-388 714.