DRONTEN - Op vrijdag 19 februari organiseert het Jeugd- en Jongerenwerk van De Meerpaal wederom een online bingo. “De eerste editie was een succes”, vertelt Michelle Knol, jongerenwerker bij De Meerpaal Welzijn.

Met dertig deelnemers zat deze editie helemaal vol. “De leeftijd van de deelnemers was zeer gevarieerd. Zo deden gezinnen mee met jonge kinderen, maar ook een man van 75 jaar. Het laat maar weer eens zien dat de behoefte voor contact in alle lagen van de samenleving voelbaar is.” Ook komende editie is iedereen binnen de gemeente Dronten weer van harte welkom zich aan te melden. Er worden in totaal drie rondes gespeeld. “En uiteraard zijn er ook deze keer weer prijzen te winnen”, lacht Michelle.

“De prijzen worden weer gekocht bij lokale ondernemers om hen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.” De bingo start om 20.45 uur (online inloop vanaf 20.30 uur). Er is plek voor 30 personen. Let op: VOL = VOL!

Aanmelden kan via rasul.beikzadeh@meerpaal.nl. Deelname aan de bingo is gratis. Ook is het mogelijk je aan te melden bij één van de andere jongerenwerkers Aziz Doufikar, Linda Pietersma en Michelle Knol.