DRONTEN - In de zomervakantie organiseert De Meerpaal vier KidsmiX dagen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. 's Morgens zijn er verschillende activiteiten met als thema 'gezondheid en bewegen'. In de middag gaan de kinderen naar de bioscoop in De Meerpaal.


In verband met de coronaperiode heeft De Meerpaal ervoor gekozen om dit jaar op vier woensdagen in de zomervakantie een KidsmiX dag te organiseren. Op woensdag 22 juli is de eerste en daarna achtereenvolgens op woensdag 29 juli, 5 augustus en 12 augustus. Het thema van de KidsmiX dagen is Fit&CO'20, waarbij een knipoog wordt gemaakt naar CoVID-19. De KidsmiX dagen staan in het teken van beweegactiviteiten en het bereiden van gezonde producten. In de middag bekijken de kinderen een leuke film in de bioscoop. De dag start om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur.

Aanmelden
Kaarten voor KidsmiX zijn te koop op het Serviceplein in De Meerpaal. Deelname aan een KidsmiX dag kost €12,50 per dag. Met De Pas van Dronten slechts €10,-. Aanmelden voor meerdere woensdagen kan ook. Elke KidsmiX dag bevat andere activiteiten en een andere film. De kaartverkoop voor de Kidsmix dagen start op woensdag 24 juni en sluit één week voor de desbetreffende KidsmiX datum. Er geldt een minimum van 10 kinderen en een maximum van 30 kinderen per dag waarbij de volgorde van aanmelding wordt gehanteerd.