DRONTEN - Recent startte De Meerpaal de voorverkoop voor het eerste deel van het nieuwe theaterseizoen. Tickets voor namen als de cultmusical ‘Rocky Horror Show’, ‘Dolfje Weerwolfje’, Fabian Franciscus, Bertolf en Tineke Schouten waren al te koop. Komende tien weken lanceert De Meerpaal wekelijks een aantal nieuwe theaternamen waarvan de verkoop start. Deze week zijn dat: Van Velzen, Marja van Katendrecht, The Rod Steward Story, Paulien Cornelisse en Nesim El Ahmadi!

Van Velzen
Woensdag 9 februari 2022 staat Van Velzen op het podium van De Meerpaal met zijn nieuwe voorstelling ‘Songs, Stories & Sofa Sessions’. Samen met zijn virtuoze vijfkoppige band, neemt de sympathieke zanger het publiek op aanstekelijke wijze mee naar de krachtige wereld van muziek.

Marja van Katendrecht

Marja van Katendrecht is na twee jaar afwezigheid terug in De Meerpaal na het grandioze succes van ‘Marja’s Grote Tupper Topper Show’! En wel op vrijdag 27 mei 2022. Met haar nieuwe dolkomische voorstelling ‘Marja’s Dooie Sterren Parade’ maakt de melancholische, maar altijd hoopvolle Marja van Katendrecht zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten. Ze wil de herinneringen aan hen levend houden. Op een bijzondere manier…

The Rod Steward Story

The Rod Stewart Story met het programma 'Some Guys Have All The Luck’ is een gigahit in Engeland en op vrijdag 4 februari te zien in De Meerpaal! Daarmee presenteert het theater een grote show rondom een van de grootste iconen uit de rockmuziek: Rod Stewart. Een ware rock-hommage!

Paulien Cornelisse
Zaterdag 5 februari 2022 is het tijd voor cabaret met Paulien Cornelisse en haar nieuwe programma ‘Aanstalten’. ‘Zullen we maar eens aanstalten maken?’ Een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer die ‘tijden' precies begonnen. Paulien Cornelisse vermoedt 50.000 jaar geleden, om drie uur ’s middags, want dat is het onzekerste moment van de dag.

Nesim El Ahmadi
YouTube’er én presentator Nesim El Ahmadi gaat het theater in met zijn eerste cabaretvoorstelling Taboe!
In zijn eerste voorstelling bespreekt de cabaretier Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn.
- Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn?
- De zoektocht naar zijn geloof.
- Op jonge leeftijd trouwen met een christelijk vrouw en zelf moslim zijn.
- Een haartransplantatie op je 23ste.
- De ontvoering van zijn vrouw of hoe het is om vast te zitten in een cel.

De kaartverkoop voor alle voorstellingen is per direct gestart. Kaarten zijn te koop via www.meerpaal.nl/theater of via het Serviceplein op het telefoonnummer 0321 388 777.