DRONTEN - Aanstaande zondag 4 juni start om 14.00 uur start de eerste loopgroep van de Optisport Urban Trail Dronten, vanaf het Meerpaalplein. Wethouder Siert Jan Lap van gemeente Dronten, die o.a. Sport en Evenementenbeleid in zijn portefeuille heeft, zal om 13.45 uur de deelnemers toespreken en om 14.00 uur het eerste startschot geven.

Langs deze weg nodigt De Meerpaal - als organisator - u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en er verslag van te doen. Met dit sportevenement hopen we zoveel mogelijk Drontenaren in beweging te krijgen. Al bijna 300 deelnemers hebben zich aangemeld (450 deelnemers is maximaal aantal). De laatste groep start om 15.00 uur. De finish met feestelijk onthaal van alle deelnemers vindt plaats in De Meerpaal, tot uiterlijk 18.00 uur.

Graag vooraf aanmelden bij Joppe Ketting, buurtsportcoach De Meerpaal / Sport in Dronten,
06 10 08 01 72 of joppe.ketting@meerpaal.nl.

Over de Urban Trail Dronten Iedereen vanaf 6 jaar die van wandelen of hardlopen én van een uitdaging houdt, kan zondag 4 juni meedoen aan de Optisport Urban Trail Dronten. Een recreatieve run voor ervaren of beginnende lopers. Het is meer dan een gewoon (hard)loopevenement. Door de unieke route, is het een beleving. Vanaf het Meerpaalplein loopt de route langs unieke plekken en door gebouwen in Dronten heen. De finish is op het binnenplein in De Meerpaal, waar iedereen welkom is om deelnemers aan te moedigen als ze over de finish komen. Er zijn drie categorieën: 2,5 kilometer wandelen (speciaal voor de ongetrainde wandelaar), 5 km hardlopen en 5 km wandelen.
Meer informatie www.meerpaal.nl/urban-trail-dronten/