DRONTEN - Woensdag 15 juni zal theaterformatie The Best of Britain te bewonderen zijn in De Meerpaal. Voor de succesvolle groep rasartiesten wordt het een bijzondere avond. Zoals de naam “The Fifth” al verraadt, is het hun vijfde tournee; een jubileum!

Tijdens The Fifth staat muzikale nostalgie centraal. Vocalisten Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Brenda Bee en Edward Reekers brengen samen met hun 5-koppige live band in The Best Of Britain dé hits van Engelse bodem. Ze krijgen het voor elkaar het publiek over de Noordzee te vervoeren zonder dat er ook maar iemand uit een theaterstoel hoeft op te staan. Ontelbare Engelse hits passeren de revue; van The Beetles, tot David Bowie, tot Genesis, tot Peter Gabriel, Coldplay en nog veel meer.

Bezoekers van The Best of Britain zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, dus veel te genieten.

De show zal woensdag 15 juni plaatsvinden om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Meerpaal. Tickets zijn inclusief consumptie en verkrijgbaar op https://www.meerpaal.nl/theater/the-best-of-britain/.