DRONTEN - De Meerpaal Academie en Nirwana organiseren op 8 oktober de 3e editie van de beste singer-songwriter van Dronten. Wie gaat J2 en Robin Bentum achterna en mag zich het komend jaar de beste singer-songwriter van de gemeente Dronten noemen?

Tijdens de inmiddels traditionele Dronter singer-songwriter contest gaan zo’n 8 lokale artiesten de strijd met elkaar aan. De regels zijn eenvoudig: zing een zelfgeschreven lied terwijl je jezelf begeleidt op een instrument. Alle deelnemers worden aangemoedigd door het publiek en beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit Angelique Vlieger (zangdocent bij De Meerpaal Academie), Danny Joseph (programmeur van Nirwana en muzikant) en Frens te Kiefte (theaterprogrammeur bij De Meerpaal). De winnaar mag zijn of haar song opnemen in de studio van De Meerpaal.

De singer-songwriter contest in JKC Nirwana is gratis toegankelijk. De avond begint om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur). Bezoekers worden gevraagd om in lijn met de landelijke regelgeving aan de deur de corona-check-app te laten zien.