DRONTEN - Showgroep Spirit organiseert een meedans stage in de dansstudio van De Meerpaal om nieuwe leden te werven. De meedans stage is bedoeld voor gemotiveerde dansers vanaf 13 jaar die minimaal 1 jaar danservaring hebben. De showgroep is gevarieerd opgeleid en bestaat uit dansers met verschillende achtergronden. De ene danseres heeft ervaring in jazz-streetdance, de ander is goed in klassiek ballet of juist moderne dans.

Spirit is in 1993 ontstaan onder leiding van dansdocente Hanneke Potthoff. De showgroep is niet alleen opgericht om dans skills te ontwikkelen. Het is ook gericht op persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en sterker in je schoenen staan als persoon. Als onderdeel van de groep leer je daarnaast om choreografieën in elkaar te zetten en op te treden. Elke maandag wordt er gewerkt aan repertoires en speciale projecten, zoals het Sinterklaasfeest, de opening van de Nationale Sportweek en showdans met de Bigband.

De meedans stages vinden plaats op maandag 13, 20, 27 juni en 4 juli van 19:00 tot 19:45. Aanmelden kan bij Hanneke Potthoff via h.potthoff@meerpaal.nl of activiteiten@meerpaal.nl.