DRONTEN - Zaterdag 25 september is het eindelijk zover! Dan staat de superieure rockmusical ‘Rocky Horror Show’ op het podium van De Meerpaal in Dronten. Alle recensies van landelijke media beoordeelden de voorstelling met vier of zelfs vijf sterren. Het belooft dan ook een meer dan spectaculaire musicalavond te worden!

Rocky Horror Show:
wereldwijd een fenomeen en een absolute must see! Een avond vol onweerstaanbare rockmuziek waarbij stilzitten lastig is. Een avond waarop eindelijk ALLES weer mag. De wereldhit komt voor het eerst naar Nederland en start de tour in Dronten. Met onder andere Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters, Samir Hassan en Yoran de Bont.

‘Rocky’ was de eerste musical uit de jaren zestig die toen al stond voor diversiteit en het aandurfde vrije seksualiteit uit te beelden. De show is een hysterische parodie op de klassieke science fiction en B-horrorfilms en kent een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de wereldvermaarde cult-hit ‘The Time Warp’.

Het verhaal
In deze krankzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zuster Magenta.

De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky vele grenzen doen vervagen. ‘Don’t dream it, be it’.

De hoofdrol is voor Sven Ratzke. Een unieke artiest en personality, bejubeld om zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’ en ‘Where are we now’ (met muziek van David Bowie). Naast Sven Ratzke ook met musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker en Samir Hassan.

Rocky Horror Show speelt op zaterdag 25 september om 20.15 uur in De Meerpaal. Tickets zijn 24 uur per dag verkrijgbaar op www.meerpaal.nl en tijdens openingstijden via het Serviceplein van De Meerpaal op het telefoonnummer: 0321 388 777.