DRONTEN - Ben je een echte muziekliefhebber, maar spreekt het bespelen van een instrument je minder aan óf wil je een nieuwe verdiepingsslag maken met muziek? Bij de cursus Music Production produceer je jouw eigen hits geïnspireerd op je favoriete artiesten of muziekgenres. Vanaf dinsdag 20 oktober start er een nieuwe reeks lessen.

Steeds meer hits zijn door één producer thuis in elkaar gezet. Met behulp van de juiste software kan iedereen tegenwoordig een goed klinkende track in elkaar zetten. Maar waar moet je beginnen? De mogelijkheden zijn best overweldigend. DJ en producer Tim Roetman vertelt je over de technische basis en alles wat daarna komt. Wat is de goede software? Hoe zet je een drumbeat in elkaar? Hoe zorg je voor een muzikale opbouw in je productie en wat zijn ‘mixing en mastering’? Terwijl je je eigen track in elkaar zet, krijg je het vak snel onder de knie.

Binnen no time je eigen track
Docent Tim: “Het voordeel van deze muziekcursus is dat je niet eerst een instrument moet leren bespelen of het notenbeeld moet kennen om lekker muziek te maken. Je kiest je eigen beats, mixt het bij elkaar en binnen no time heb je het begin van je eerste track.” De cursus van 6 lessen start vanaf 20 oktober en vindt plaats op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor individuele lessen Music Production. Meer informatie op www.meerpaal.nl

Kijk voor meer informatie over de lessen op www.meerpaal.nl/cursussen­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­