DRONTEN - Ook de inwoners van Dronten kunnen nu 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Sinds vandaag staat er namelijk een pakket- en briefautomaat van PostNL bij Supertank aan de Dieze. Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Dronten en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten.

Snel en eenvoudig
Vanaf vandaag kunnen consumenten in Dronten terecht bij de innovatieve pakket- en briefautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en hun brief en/of pakket te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL: 'Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen.

Pakket- en briefautomaat
De automaat is geschikt om brieven en pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL startte de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er zo'n 220 Pakket- en brief automaten door heel Nederland. Zie de pagina over de pakket- en briefautomaat voor meer informatie.