DRONTEN - Dansschool De Meerpaal start weer met de korte cursussen peuterdans. Deze cursussen zijn bedoeld voor enthousiaste jongens en meisjes in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar die graag bewegen op muziek.


Lichaams- en ruimtebesef

Peuterdans laat peuters spelenderwijs kennismaken met dans. Er wordt gewerkt aan lichaams- en ruimtebesef door te zingen, veel te herhalen en samen te ontdekken hoe je in relatie tot geluiden en muziek in een ruimte kunt bewegen en dansen. Dansen helpt peuters ook bij het ontwikkelen van hun motoriek.

Kijklessen

Peuterdans wordt gegeven in een korte cursus van 10 lessen van elk 45 minuten. De eerste les heeft een openbaar karakter waar men kennismaakt. De laatste les is ook openbaar. De ouders/verzorgers en grootouders bekijken dan de vorderingen van hun (klein)kind.

Wanneer?

Peuterdans is vanaf de laatste week van september elke dinsdag van 15.00 tot 15.45 uur en zaterdag van 9.00 tot 9.45 uur. De lessen worden gegeven in dansstudio/lokaal 17 in De Meerpaal.

Maak eerst gratis kennis met Peuterdans

Tijdens de Open Lesweek proberen kinderen Peuterdans gratis uit. Kom in deze week vrijblijvend langs op dinsdag 19 september of zaterdag 23 september op eerdergenoemde tijdtippen. Deze proeflessen zijn dan, net als de reguliere, in dansstudio/lokaal 17.

Gelijk aanmelden

Wil je jouw kind gelijk aanmelden voor Peuterdans, ga dan naar de website www.meerpaal.nl/cursus. Op deze pagina staan ook de andere cursussen van De Meerpaal.