DRONTEN - Op dinsdag 29 juni wordt de reeks ouder- en kindactiviteiten afgetrapt met een speciale moddermiddag in Dronten. “Met deze activiteiten willen we niet alleen de kinderen een gezellige middag bezorgen, maar genieten kinderen én ouders van een heerlijke middag samen”, aldus Claudia Jansen, sociaal werker bij De Meerpaal Welzijn. De ouder- en kindactiviteiten zijn een onderdeel van het Opgroeicafé Dronten, een initiatief van FlevoMeer Bibliotheek en De Meerpaal Welzijn.

“Op de internationale modderdag konden we natuurlijk geen beter thema verzinnen”, lacht Claudia. Tijdens de moddermiddag kunnen kinderen en ouders zich helemaal uitleven met zand en water. “Er is volop ruimte om te ontdekken en te beleven en daar hoort vies worden helemaal bij.” Kinderen tot 12 jaar en hun ouders zijn tussen 14.30 en 17.00 uur van harte welkom om te komen spelen in de speeltuin bij de Overloper/Morinel in Dronten-Noord. Er zijn verschillende activiteiten aanwezig, ook voor de allerkleinsten.

Meedoen?
Deelname is gratis, maar het is noodzakelijk om je van te voren aan te melden. Dit kan voor maandag 28 juni via claudia.jansen@meerpaal.nl of bel naar 06-51536434. Graag bij aanmelding aangeven om hoeveel kinderen het gaat, de leeftijden en de eindtijd van school. Bij grote interesse wordt gewerkt met tijdsblokken. Tip: neem schone kleren mee.

De ouder- en kindactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt door Samen Gezond en Sportief in de Wijk en Buurt.