DRONTEN - De Meerpaal organiseert in het kader van Dag van de Ouderen op woensdag 4 oktober allerlei activiteiten voor senioren. De dag begint om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ontmoeten, informeren en dansen

De senioren ontmoeten elkaar en winnen informatie in over welzijn en leuke activiteiten tijdens een informatiemarkt. Daarna komen ze in beweging tijdens Het Danspaleis. De ouderen dansen op muziek uit hun tijd. Ouderen die geen zin hebben om te dansen, genieten langs de dansvloer van de herkenbare muziek.

Meedoen in de samenleving

De Meerpaal organiseert de Dag van de Ouderen om inwoners in deze doelgroep zo goed mogelijk mee te laten doen in de samenleving. De contacten die ze opdoen kan eenzaamheid tegengaan. Verder willen we de ouderen een leuke dag bezorgen, waarbij ontspanning en bewegen voorop staan.

Bezoek de Dag van de Ouderen

Voor de Dag van de Ouderen hoef je je niet aan te melden. Een bezoekje aan de informatiemarkt en meedoen aan Het Danspaleis is beide gratis. De Meerpaal organiseert dit evenement samen met Het Danspaleis, Vraagelkaar, MeerSamen en de gemeente Dronten.