DRONTEN - Zaterdag 2 oktober speelt ‘nijntje de musical’ twee voorstellingen in De Meerpaal in Dronten. Door creativiteit in te zetten kunnen nijntje-fans twee keer twee kaartjes voor de voorstelling op 2 oktober, een nijntje-knuffel én een meet & greet met nijntje winnen!

Wat moet je doen om deze drie unieke prijzen te winnen? Kom snel naar het Serviceplein van De Meerpaal! Daar liggen de posters van de voorstelling voor je klaar. Eén klein probleem… deze zijn ‘blanco’. Aan creatieve kinderen de taak om kleur te geven aan nijntje. Met potlood, stift, verf of je andere favoriete creatieve materiaal; je mag helemaal zelf beslissen hoe je het aanpakt!

Deelnemers klaar? Handen uit de mouwen en knutselen maar!
Haal je kleurplaat NU op bij het Serviceplein van De Meerpaal en lever ‘m daar ook weer in, vóór woensdag 29 september om 15.00 uur. Vergeet uiteraard niet om je naam op je kunstwerk te zetten. Donderdag 30 september maakt De Meerpaal op hun Facebook & Instagram bekend wie de twee gelukkige winnaars zijn.

Beleef de avonturen van het wereldberoemde konijntje in de spiksplinternieuwe familievoorstelling ‘nijntje de musical’ op zaterdag 2 oktober om 13.30 uur en 15.30 uur. Los van de kleurplaatactie zijn kaartjes te koop op www.meerpaal.nl en tijdens openingstijden via het Serviceplein van De Meerpaal op het telefoonnummer: 0321 388 777