DRONTEN - Muziekdocenten van De Meerpaal Academie hebben hun handen ineen geslagen en organiseren de online singalong challenge. Docent en initiatiefnemer Mark Dekkers: “Met het nummer ‘Happy’ hopen we weer wat vrolijke noten de huiskamers in te slingeren. We zijn wel weer toe om lekker met elkaar muziek te maken.” Deelnemers maken hun eigen opname en deze worden uiteindelijk tot één clip gemonteerd. Ervaren of onervaren; iedereen kan meedoen!

Je kunt kiezen uit de lead of één van de koorstemmen, maar het is ook mogelijk om beide in te zingen. “Gezien de titel mag het er super vrolijk uitzien, dus hang de slingers op en ga lekker uit je dak”, lacht Mark. Alle ingezonden filmpjes krijgen een plek in het geheel. Deelnemers kunnen hun opname insturen tot maandag 10 mei via mark.dekkers@meerpaal.nl. Op 15 mei wordt het resultaat gepresenteerd via de kanalen van De Meerpaal.

Wil je meedoen? Kijk voor meer informatie op www.meerpaal.nl/singalong. Hier vind je instructies, bladmuziek en een backingtrack op bij mee te zingen.