DRONTEN - Om te vieren dat de terrassen weer open mogen, organiseert winkeliersvereniging Suydersee samen met De Meerpaal op 20 juni aanstaande leuke activiteiten op het Meerpaalplein. Zo zijn er optredens van lokaal talent bij de terrassen op het Meerpaalplein en sport- en spelactiviteiten voor kinderen tot 12 jaar.

Margrit Vos, manager Meerpaal Academie: “Samen met de ondernemers zijn we ontzettend blij dat er weer meer mogelijk is voor de inwoners van Dronten. Om de ondernemers een hart onder de riem te steken, hebben we aangeboden om live muziek door lokaal talent te verzorgen op de terrassen op het Meerpaalplein. Daarnaast organiseren onze buurtsportcoaches leuke activiteiten voor kinderen tot 12 jaar. Zo kunnen ouders ontspannen winkelen of op het terras zitten en kinderen lekker spelen”.
De optredens en activiteiten vinden plaats op zaterdag 20 juni, tussen 13.00 en 18.00 uur. Natuurlijk alles volgens de geldende RIVM richtlijnen.

De Meerpaal Academie heeft al jaren een pool van muzikanten, van amateurs tot (semi)professioneel, zowel klassiek als pop en jazz. Margrit: “We worden vaak benaderd om feesten, exposities of andere gelegenheden muzikaal op te luisteren, door zowel bedrijven als particulieren. Afhankelijk van de benodigde techniek en in hoeverre er sprake is van professionele muzikanten kunnen we de kosten laag houden. Kortom, win-win voor alle partijen.” Mensen die op zoek zijn naar muzikanten of muzikanten die graag opgenomen willen worden in de pool, kunnen dit aangeven door een bericht te sturen naar coördinator Mark Dekkers, via mark.dekkers@meerpaal.nl