DRONTEN - Zondagmiddag 24 november herleven oude tijden in de voorstelling ‘Liedjes van Toon’. Een luchtig, eigentijds, vrolijk theaterprogramma met muziek, poëzie, verhalen en kleine lieve liedjes rondom de onvergetelijke Toon Hermans. Een muzikale ontmoeting met de liedjes en grootste hits van Toon. Een middag over harmonie, passie, beleving, herkenning, liefde en over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet. Met o.a. zijn zoon Maurice Hermans.

De sfeervolle voorstelling brengt blije herinneringen en veel lieve bekende en onbekende Toonliedjes. Een middag om nooit te vergeten. Toon leeft…hij is niet dood!

Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf een clown, en meer een feestneus dan de wijsneus. Een Fratsenmaker. Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen ‘de zon’, het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld.

Reserveren De voorstelling start zondag 24 november om 15.00 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 18,50 U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.