DRONTEN - Zondag 16 juni om 14.00 uur treden zangeres/ presentatrice Willy Nap en pianist/ componist Bam Commijs weer op in het Grand Café van De Meerpaal!

Bam en Willy zijn misschien wel de meest veelzijdige musici van Nederland. Deze middag laten zij weer een programma horen met prachtige songs uit films, musicals en opera’s. Ook worden er weer jazz- en kleinkunst liederen ten gehore gebracht.

Je kunt rekenen op o.a. Think of me, uit The Phantom of the Opera, Some one like you, uit Yekyll and Hyde, Vittoria mio core, Avond van Boudewijn de Groot en andere heerlijke songs. Je kunt zelf ook minstens drie keer uit volle borst meezingen!

Willy Nap studeerde aan het conservatorium van Utrecht en heeft verschillende solorollen vertolkt bij Tv-programma’s en in het muziektheater. Ook bekend van het Televisieprogramma “De Disneyclub”, “Het Zevende Venster” en “Klokhuis”, waarin zij in de jaren negentig, zong en presenteerde.

Bam Commijs heeft ook jarenlange ervaring op internationaal niveau in het muziektheater. Hij begeleidde cabaretière Jacquelien de Savornin Lohman en won in 2022 de hoofdprijs op het
COC-songfestival.

Mis dit concert niet!

Kaarten kun je bestellen bij www.meerpaal.nl of aan de bar wanneer je spontaan langskomt