DRONTEN - Voor volwassen dansliefhebbers die jaren jazzdance gevolgd hebben of toe zijn aan een avond lekker dansen, start De Meerpaal Academie met de cursus Jazzdance. Liefhebbers kunnen kiezen uit een kennismakingscursus van 4 lessen of een jaarcursus van 38 lessen. Danservaring is niet nodig. De eerste les start op woensdag 25 augustus.

De jazztechniek besteedt aandacht aan houding, balans en coördinatievermogen. De les Jazzdance voor volwassenen bestaat uit een warming-up met een reeks van opbouwende oefeningen waarin het lichaam goed wordt opgewarmd, gevolgd door oefeningen voor de buikspieren én natuurlijk het aanleren van diverse dansen. “Naast de aandacht voor lichaamshouding staat dansplezier en lekker swingen voorop”, aldus dansdocent Hanneke Potthoff.

Open Lesweek
Van 6 tot en met 11 september is het Open Lesweek bij De Meerpaal. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een kijkje nemen in de lesruimtes, maar mogen vaak ook meedoen met de lessen. Muziek maken, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren: alles is weer mogelijk in het nieuwe cursusjaar van De Meerpaal Academie. Meer informatie is te vinden op www.meerpaal.nl/openlesweek.

Kijk voor het volledige cursusaanbod op www.meerpaal.nl/cursussen. Voor vragen of aanmelden kun je ook terecht bij de cursistenadministratie via activiteiten@meerpaal.nl.