DRONTEN - Na een jaar met veel te weinig livemuziek gaan de jamsessies in De Meerpaal weer van start. Vanaf 21 oktober staan steeds op iedere derde donderdag van de maand de instrumenten klaar in het Grand Café van De Meerpaal. Muzikanten van allerlei niveaus zijn welkom om nieuwe muzikale vrienden te maken. Zo ontstaan hopelijk weer verrassende muzikale combinaties.

De sessies zijn bijna weer als vanouds. Het enige verschil: je wordt aan tafel bediend en het is de bedoeling om niet te veel rond te lopen door het Grand Café. “Behalve wanneer je op weg bent naar het podium om te gaan spelen, natuurlijk”, lacht Angelique Vlieger, zangdocent en gastvrouw van de jamsessies.

Meer info De jamsessie van 16 september begint om 20.15 uur en wordt geopend door de band Flashback. Angelique Vlieger is zoals altijd de gastvrouw die de jamsessie in goede banen leidt. Er mogen 30 mensen tegelijk in het Grand Café aanwezig zijn, dus let op: vol is vol! Het is handig, maar niet verplicht, om je van tevoren aan te melden. Dat kan per mail naar angelique.vlieger@meerpaal.nl.