DRONTEN - Vanaf donderdag 11 mei is het mogelijk om je in te schrijven voor het nieuwe cursusjaar van De Meerpaal. Er valt in het nieuwe seizoen 2023/2024 - dat in september start - weer veel te leren op het gebied van muziek, dans, theater en beeldend. In al deze disciplines is er een breed lesprogramma, inclusief een aantal nieuwe cursussen zoals een koperblazersensemble, kids dance, de taal van beeld en ruimtelijk vormen.

Alle lessen worden gegeven door professionele docenten. Of je nu een beginner bent of al gevorderd. Of je een korte cursus wil volgen of een jaarcursus. Er is voor ieder wat wils. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. In De Meerpaal kun je in een inspirerende omgeving leren en creëren. Inschrijven voor cursussen kan via www.meerpaal.nl/cursussen of via het Serviceplein.

Tijdens de Open Dag op zaterdag 3 juni zet De Meerpaal van 13.00 tot 17.00 uur haar deuren wagenwijd open om de leslokalen en faciliteiten te bekijken en docenten te ontmoeten. De ideale gelegenheid om al wat kunstvormen uit te proberen en meer te weten te komen over lesmethodes en het aanbod. En je in te schrijven voor een cursus of aan te melden voor een proefles. Prikkel je zintuigen en doe mee. Want meedoen is kunst.