DRONTEN - Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert in samenwerking met de gemeente Dronten, een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder van de gemeente Dronten. In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden. Denk daarbij onder meer aan kruispunten, turborotondes, spitsstroken en nieuwe belijningen. In twee bijeenkomsten van twee uur worden senioren onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van de verkeersveiligheidsorganisatie bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor zij langer mobiel blijven en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Dronten.

- 1e bijeenkomst: dinsdag 24 januari 2023 van 19.30 tot 21.30 uur
- 2e bijeenkomst: dinsdag 31 januari 2023 van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: Zalencentrum De Open Hof, De Zuid 2, 8251 BH Dronten
U wordt op beide dagen verwacht

Deelnemers worden op beide dagen verwacht. De cursus heeft een informatief karakter en is geen examen. Deelname is gratis. Buurman, buurvrouw, een familielid of een kennis mogen deelnemen.

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN geïnteresseerden direct aan te melden via de website www.vvn.nl/agenda of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Dronten. Belangrijk is om in de e-mail naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer door te geven.
Meer informatie kan worden ingewonnen via: 088 – 524 89 20.
Deelnemers ontvangen 1 week voor aanvang van de VVN-Opfriscursus een bevestigingsbrief