DRONTEN - Ben je in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, woon je in de gemeente Dronten en vind je het leuk om met graffiti bezig te zijn of wil je daarvoor skills ontwikkelen? Dan is dit een unieke kans voor jou! In het Torenbosje (op de hoek Elburgerweg / Oudebosweg) staat een heel saai, kleurloos elektriciteitshuisje, waar je een ontwerp voor mag bedenken. Uit de inzendingen worden vier verschillende ontwerpen, dus vier winnaars, gekozen.

Het elektriciteitshuisje heeft vier zijdes waarvoor je voor één van de zijdes een ontwerp maakt. Verbeeld in jouw ontwerp de geschiedenis van en rond het Torenbosje. Meer daarover vind je op www.torenbosje.nl . Het is de bedoeling dat de ontwerpen een natuurlijke uitstraling hebben en passen in de omgeving van het Torenbosje. De ontwerpen worden beoordeeld door een vakkundige jury. De vier winnende ontwerpen worden door de winnaars samen met graffitikunstenaar Gilbert Helder aangebracht op het elektriciteitshuisje.

Elke winnaar ontvangt 3 prijzen
De winnaars ontvangen ieder drie prijzen, namelijk:·

- Een graffitiworkshop van Gilbert Helder (www.graffitiforyou.nl

- Onder begeleiding van Gilbert je eigen graffiti-ontwerp op de muur aanbrengen.·

- Prijs naar keuze (keuze uit: 4 bioscooptickets van De Meerpaal, uitgebreide lunch voor 2 personen bij Beachclub NU, 2 tickets voor Walibi of schietarrangement voor 2 personen bij Dorhout Mees).

Inleveren

Stuur je ontwerp of een foto van je ontwerp vóór 15 mei naar info@torenbosje.nl of per post naar Stichting Projecten Rondom Het Torenbosje, Oudebosweg 41, 8251 RD Dronten.