DRONTEN - Beleef de avonturen van de Boss Baby, Fien & Teun en Juf Ank deze zomer op het witte doek. Weer of geen weer, in de bioscoop van De Meerpaal zit je altijd goed. “Ook tijdens de warmste zomerdagen kun je heerlijk – in de airco – genieten van de nieuwste films”, aldus Robin Wever, medewerker Marketing & Communicatie bij De Meerpaal. “Nadat we maanden weinig tot geen films konden vertonen, hebben we nog heel wat in te halen. Het belooft weer een mooie filmzomer te worden. Geheel veilig en volgens de maatregelen van het RIVM.”

Tom & Jerry, De Croods 2, de Kameleon of Zwaar Verliefd 2; het is slechts een greep uit het filmaanbod waaruit filmliefhebbers komende zomer kunnen kiezen. Robin: “We selecteren onze films altijd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zodat er voor iedereen wat te kiezen valt. Natuurlijk zijn we afhankelijk van de releases van nieuwe films, maar door een mix van genres en leeftijdgebonden films aan te bieden, hopen we ook met onze bioscoop een plek te zijn waar iedereen zich welkom voelt.”

Megahit ‘De Luizenmoeder’ eindelijk in de bios
We hebben er even op moeten wachten, maar deze zomer klinken de bekende woorden ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent’. Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool. De kaartverkoop voor de Luizenmoeder start binnenkort.

Kijk voor het actuele filmaanbod op www.meerpaal.nl/films. Iedere dinsdag wordt de nieuwe filmweek bekend gemaakt. Heb je vragen over filmtitels of -tijden? Neem dan contact op met onze collega’s van het Serviceplein, 0321 388 777.