DRONTEN - Vanwege de grote belangstelling, start De Meerpaal vanaf 9 januari met een nieuwe cursus Fotografie. In zes lessen worden verschillende thema’s behandeld, zoals reizen-, straat-, natuur, portret en macro fotografie.


Niet de camera is belangrijk, degene achter de camera wel. In deze korte cursus leer je kijken voordat je een foto maakt. Er wordt gewerkt met eenvoudige systeemcamera’s tot de meer uitgebreide spiegelreflexcamera. Zelfs met een goede telefoon is fotograferen mogelijk. Je werkt met jouw eigen camera; wat kan je nog meer met jouw camera behalve fotograferen op de automatische stand.

De eerste avonden wordt er vooral gewerkt aan de techniek, wat zijn al die knopjes en wat kun je ermee. Waarom en wanneer gebruik je diafragma en/of sluitertijd voorkeur en wat kan je met de witbalans en ISO waarden? Je leert deze camera functies begrijpen. Natuurlijk ga je tijdens deze cursus ook lekker praktisch aan de gang. Aanmelden voor de cursus kan via de website: https://www.meerpaal.nl/cursus/fotografie/ of via activiteiten@meerpaal.nl (0321 388 714).