DRONTEN - Deze week zijn er twee nieuwe titels toegevoegd aan het veelzijdige bioscoopprogramma van De Meerpaal. Speciaal voor dierenvrienden is de familiefilm 'Clifford de Grote Rode Hond' naar Dronten gehaald. Verder kan er genoten worden van de romantische komedie 'The Hating Game', waarbij haat en liefde erg dicht bij elkaar komen...

Avontuur van groot formaat
In 'Clifford de Grote Rode Hond' ontmoet de tiener Emily Elizabeth (Darby Camp) een magische dierenbeschermer (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Een hartverwarmend avontuur van groot formaat!

Haat of liefde?
'The Hating Game' gaat over Lucy en Joshua. De twee hebben een hekel aan elkaar, maar moeten noodgedwongen samenwerken. Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar op stang te jagen. Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los. Maar de vraag is of dit spel alleen bestaat uit haat of toch ook liefde?

Nog meer films
Ook staan er natuurlijk andere titels voor zowel jong als oud op de filmagenda. Zo kan er nog steeds genoten worden van de immens populaire 'Spider-Man: No Way Home' en familietitels 'Sing 2' en 'Monster Family 2'. Ook de vernieuwde musicalklassieker 'West Side Story' en royalty-film Spencer zijn nog te zien. Kaarten voor al deze films zijn te reserveren via het Serviceplein in De Meerpaal en via de website.