DRONTEN - De Meerpaal is deze week gestart met een bioscooponderzoek onder de inwoners van de Gemeente Dronten. De enquête die nu online staat moet een beeld schetsen van de bioscoopwensen van Drontenaren.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door afstudeerstudent Robin Wever (24), die al enige jaren werkzaam is als horecamedewerker – en sinds kort – als marketingmedewerker bij De Meerpaal. ‘’Ik hoop hiermee iets te kunnen betekenen voor Dronten, zodat de mensen zodra het weer mag naar een bioscoop kunnen die ertoe doet’’, stelt Wever.

Met de uitkomsten van het onderzoek wil het culturele centrum haar bioscoopaanbod en -voorzieningen beter laten aansluiten bij het Dronterse publiek. Wever en De Meerpaal hopen daarom dat de enquête door zoveel mogelijk mensen ingevuld wordt om een zo nauwkeurig mogelijk beeld te schetsen.

De enquête duurt ongeveer 7 minuten. Onder alle deelnemers worden 2 Meerpaal cadeaubonnen t.w.v. 15 euro en een VVV-bon t.w.v. 25 euro verloot. Meedoen? Kijk voor meer informatie op meerpaal.nl (of scan de QR-code met je telefoon om direct naar de vragenlijst te gaan).