DRONTEN - Na het doorslaande kattensucces van vorig jaar, komt CatVideoFest met een nieuwe reeks van hilarische kattenfilmpjes. Deze nieuwe film is vanaf 8 augustus – op Wereld Kattendag – te zien in De Meerpaal. Van ieder verkocht filmticket doneert De Meerpaal € 1,00 naar Kattenopvang Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen en Urk. "We zijn ontzettend blij met de bijdrage die De Meerpaal hiermee doet", aldus de Jong, eigenaar van het asiel.

"We blijven ons inzetten voor de katten in de gemeente Dronten, maar de verzorging is niet goedkoop.""We vinden het mooi om via deze weg bij te dragen aan het dierenwelzijn binnen de gemeente Dronten", aldus Robin Wever van De Meerpaal. "Daarnaast zorgt de film gegarandeerd voor een gulle lach in de bioscoopzalen." Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo's en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes. Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en ook wereldwijd wordt een deel van de inkomsten afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn.

Kaarten voor de film zijn verkrijgbaar via de website: www.meerpaal.nl/film of via het Serviceplein in De Meerpaal (0321 388 777).