DRONTEN - Voor iedereen die wil weten hoe je op een professionele manier muziekopnames kunt maken, starten Jeroen Koornstra en Mark Dekkers vanaf dinsdag 21 september de nieuwe cursus Multi-tracking in Logix Pro X bij De Meerpaal Academie. "Multi-tracking wil zeggen, het met meerdere sporen tegelijk opnemen van bandjes of ensembles", vertelt Jeroen. "Zo is het mogelijk om goed te mixen en daar is tijdens de cursus volop aandacht voor." In de eerste lessen staat het goed plaatsen en opnemen met verschillende microfoons centraal en in de tweede helft vertelt Jeroen Koornstra over de ins en outs van het editen en mixen van je opnames.

Logic Pro X is de 'grote broer' van het populaire en gratis programma GarageBand. Het zelf aanschaffen van een Logic licentie of dure microfoons is voor deze cursus dan ook niet nodig. Je kunt de lessen gebruiken om je te oriënteren op Logic of om aan je vaardigheden in GarageBand te werken.

Meer info
De cursus vindt plaats op 5 dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30. Deelname kost € 13,90 (<21) / € 17,50 (21+) per les. Je kunt ervoor kiezen om je individueel voor de les in te schrijven of met je hele band als je die hebt. Meer informatie vind je op www.meerpaal.nl/cursus