DRONTEN - Vanaf vrijdag 8 april geeft muziekdocent Wim van Lenthe de cursus Kleutermuziek in De Meerpaal. In de 10 lessen Kleutermuziek leren kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar spelenderwijs om te gaan met de muzikale verschillen zoals langzaam en snel of hoog en laag of hard en zacht. De kinderen zingen, dansen, spelen op muziekinstrumenten en worden meegenomen in hun fantasie door dierenliedjes en muziekjes. Tijdens de eerste en de laatste les zijn ouders van harte welkom.

Wim van Lenthe is de veelzijdige docent die de lessen geeft. Hij geeft muziekles op basisscholen, speelt orgel en is dirigent van verschillende koren. Hij zegt dat plezier in muziek maken voorop staat in zijn lessen. 'Ik vind het geweldig om te zien hoe verwachtingsvol kinderen binnenkomen voor hun eerste muzieklessen. Ik wil kinderen enthousiast maken voor muziek!'

Meer info

De 1e les vindt plaats op vrijdag 8 april van 15.30 tot 16.10 uur. Schrijf je in voor de cursus of meld je aan voor een proefles via meerpaal.nl/kleutermuziek. De kosten zijn € 4,50 per keer. Meer informatie is ook verkrijgbaar via activiteiten@meerpaal.nl.