DRONTEN - De Meerpaal heeft vijf nieuwe topvoorstelling geboekt voor het tweede deel van het theaterseizoen. De beste muziek komt van hitzanger Rolf Sanchez en Trijntje Oosterhuis. Met Theo Nijland komt de top op kleinkunstgebied naar Dronten. Kasper van der Laan brengt zijn beste grappen mee en fotograaf William Rutten geeft een bijzonder theatercollege.

Rolf Sanchez
Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latinmuziek. Rolf schitterde in 'De Beste Zangers van Nederland'. Met 'Más Más Más' behaalde hij de nummer één positie in de Nederlandse Top 40. 'Ven Ven' werd goud en samen met Marco Borsato bestormde hij de hitlijsten met de single 'Hef Je Glas'. Daarnaast verschijnt eind 2021 Sanchez' eerste album. En op zaterdag 12 februari 2022 staat hij in De Meerpaal!

Trijntje Oosterhuis Trijntje

Oosterhuis schittert op donderdag 31 maart 2021 in De Meerpaal! Samen met een grote band – bestaande uit de beste muzikanten van Nederland – brengt ze het tijdloze Songbook van Burt Bacharach ten gehore. 'What The World Needs Now Is Love, Sweet Love...' Het belooft een onvergetelijke avond te worden.

Theo Nijland - Ontboezemingen van een blij mens

Zondag 3 april 2022 speelt kleinkunstenaar Theo Nijland in de middag zijn voorstelling 'Ontboezemingen van een blij mens'. Nijland rekt de grenzen op van wat er mogelijk is binnen een liedje. Hij is er een absolute kleinkunstmeester in. Dus kom maar op en laat je gniffelend gek maken door zijn gloedvolle, nieuwe repertoire, zijn donkerbruine stem en het klapwieken van zijn vleugel.
Kasper van der Laan Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? En hoe komen we verder? Kasper van der Laan legt het graag uit in zijn bejubelde debuutvoorstelling '1 Kilo'. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak zaterdag 19 februari 2022 kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

William Rutten

Een brutale tiener uit een klein dorpje maakt op eigen kracht zijn jongensdroom waar én wordt topfotograaf. Al op zijn twaalfde ontdekt William Rutten (1970) dat fotograferen zijn grote passie is. Wanneer hij een paar jaar later aan de slag gaat bij 'Hitkrant', slaagt hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen. In een bijzonder theatercollege vertelt William Rutten op donderdag 10 maart 2022 de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto's. Daarnaast zal William uiteraard praten over fotografie: hoe krijg je 'het perfecte plaatje' en wat komt daar allemaal bij kijken?

De kaartverkoop voor deze voorstellingen is per direct gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.meerpaal.nl/theater of via het Serviceplein, 0321 388 777.