DRONTEN - In de week van 1 tot en met 9 oktober organiseert De Meerpaal verschillende activiteiten waarbij ontmoeting centraal staat. Van sportieve activiteiten tot zangworkshops en lezingen; er is voor ieder wat wils. Kom erbij, laat je verrassen en voel je welkom. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Het volledige programma is terug te vinden op www.meerpaal.nl/ontmoeten.

Van volksdansen tot biljartles en zitdansen; tijdens de Week van de Ontmoeting gooit De Meerpaal Recreatie haar deuren open en kunnen geïnteresseerden meedoen met zeer uiteenlopende activiteiten. Bij De Meerpaal Recreatie staan gezelligheid en elkaar ontmoeten hoog in het vaandel. "Naast de passie voor de sport of activiteit zijn er al veel vriendschappen ontstaan de afgelopen jaren", vertelt directeur Hans Maris. "Het is mooi dat we met onze cursussen en activiteiten hieraan kunnen bijdragen."

Dag van de Ouderen
Op vrijdag 1 oktober vieren we weer de jaarlijkse Dag van de Ouderen in De Meerpaal. "Een dag waarop we onze ouderen extra in de spotlights zetten", aldus projectleider Esther van Berkum. Een beetje aandacht doet iedereen goed. Van een kaartje tot een taartje. Van iets kleins tot iets groots. Samen zetten we op de Dag van de Ouderen zo veel mogelijk ouderen in het zonnetje. Ouderen in de gemeente Dronten kunnen deze dag genieten van verschillende workshops en de theatervoorstelling 'Oppasopa'. Tickets kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via www.meerpaal.nl/ouderendag of via het Serviceplein in De Meerpaal (0321 388 777).