DRONTEN - Op vrijdag 12 november van 18.30 tot 19.30 uur en zaterdag 13 november van 10.00 tot 11.00 uur kunnen dansliefhebbers genieten van een nieuwe reeks Dans Cafés. De Dans Cafés staan voor ontwikkeling en inspiratie waarbij danstalenten van De Meerpaal Academie eigen choreografieën laten zien. Het is gratis toegankelijk en vindt plaats op het Serviceplein in De Meerpaal.

Het Dans Café staat voor ‘sharing’, danskunst, ontwikkeling en inspireren. ‘Verbinden’ is hierbij het sleutelwoord. “Het draait hierbij niet alleen om de verbinding tussen de leerlingen en de dans, maar ook wordt verbinding gezocht met de ruimte en het publiek”, aldus dansdocent Amarinske Brands. “En waar kan dat beter dan op het Serviceplein? De ruimte heeft een moderne en open uitstraling; perfect voor de leerlingen!”

Meer info Liefhebbers die ook graag willen deelnemen aan de Dans Cafés kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles in één van de danslessen binnen De Meerpaal Academie. Kijk voor meer informatie op www.meerpaal.nl/cursussen.

Tijdens deze editie is er geen horeca. Bezoekers hoeven daarmee geen QR-code te laten zien bij binnenkomst