DRONTEN - Op zaterdag 21 augustus zitten muziekdocenten van De Meerpaal Academie klaar voor gratis proeflessen. Tussen 13.00 en 15.00 uur is er volop ruimte om vragen te stellen en de verschillende instrumenten te proberen. “Het is een uitgelezen kans om die laatste twijfels weg te nemen”, vertelt drumdocent Imre Kruis. “Vanwege alle geldende maatregelen het afgelopen jaar, waren er minder mogelijkheden om dit soort open lessen te organiseren. Met deze proeflesmiddag hopen we mensen opnieuw te mogen inspireren.”

De proeflesmiddag is vlak voor de start van het nieuwe cursusseizoen. Wie enthousiast is na deze middag, kan zich inschrijven voor een extra gratis proefles. In veel gevallen kun je meteen de eerste lesweek starten met een jaarcursus, korte cursus of kennismakingscursus. Tijdens deze middag kun je de volgende instrumenten uitproberen: gitaar, slagwerk, zang, dwarsfluit, blokfluit, keyboard, piano (pop), orgel, drums en koperen blaasinstrumenten. “Staat jouw instrument niet in dit rijtje? Dan kun je je altijd eenvoudig via de website aanmelden voor een gratis proefles naar keuze”, aldus Imre Kruis.

Deelnemen en aanmelden

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan aan via activiteiten@meerpaal.nl onder vermelding van je naam en instrument wat je graag wilt proberen. Het is ook mogelijk om op de dag zelf even aan te waaien. In dat geval kan het zijn dat je iets langer moet wachten. De proeflesmiddag is gratis toegankelijk. Kijk voor ons volledige cursusaanbod op: www.meerpaal.nl/cursussen.