DRONTEN - De Meerpaal organiseert in de zomervakantie vier dagen KidsmiX voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. “Voor deze editie hebben we gekozen voor vier losse dinsdagen met iedere week weer nieuwe activiteiten en films”, aldus Mariëlle Mud, coördinator en muziekdocent bij De Meerpaal Academie. “Kinderen kunnen zo vooraf bekijken welke dagen ze het leukste vinden. Uiteraard is het ook mogelijk om aan alle dagen deel te nemen.”

Dans, theater, sport en spel; slechts een greep uit de vele activiteiten die tijdens de KidsmiX de revue passeren. In de ochtend gaan de kinderen actief aan de slag en ’s middags wordt er genoten van een bioscoopfilm. De dagen starten om 10.00 uur en zijn om 15.00 uur afgelopen.

Data en activiteiten
Dinsdag 13 juli: dans, theater en spel, bioscoopfilm
Dinsdag 20 juli: timmerclub, bibliotheek, sport, bioscoopfilm
Dinsdag 27 juli: sportactiviteiten, bioscoopfilm
Dinsdag 3 augustus: creatieve activiteiten, bioscoopfilm

Aanmelden
Kaarten kosten € 15,00 per dag en zijn te koop op het Serviceplein in De Meerpaal. Met De Pas van Dronten betaal je slechts € 12,50. Het is mogelijk om je kaarten tot uiterlijk 1 week voor de datum van het evenement aan te schaffen. Er is een maximum van 30 kinderen per dag. Let op: VOL=VOL!