DRONTEN - Zaterdag 9 november is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop we extra aandacht hebben voor de mantelzorgers in de gemeente Dronten. De organisatie, bestaande uit de gemeente Dronten, InteraktContour, Mantelkring, Ladies Circle Flevoland en De Meerpaal Welzijn, heeft dit jaar een interactief programma samengesteld waaraan deelnemers zelf een invulling kunnen geven. De middag start om 13.00 uur en is rond 17.30 uur afgelopen. Deelname aan deze dag is geheel gratis.

“Na een gezamenlijke ontvangst gaan de deelnemers aan de slag met hun zelfgekozen workshop”, vertelt Marion Driesman van De Meerpaal. “Het aanbod is dit jaar weer zeer divers en deelnemers kunnen kiezen uit maar liefst tien workshops. Van rustgevende workshops als (hand)massage en yoga tot actieve workshops zoals een fitness workout voor je hersenen of bloemschikken; er is voor ieder wat wils.” De middag wordt afgesloten met een hapje, drankje en live muziek van de Jazz & Funkbank. Het volledige workshopoverzicht is terug te vinden op de website van De Meerpaal.

Aanmelden
Zorgt u intensief voor een naaste, een buur of vriend? Dan bent u als mantelzorger van harte welkom op deze dag in De Meerpaal. Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar mantelzorgdronten@meerpaal.nl of middels een appje naar 06 51 40 39 94. Aanmelden kan tot 4 november.