DRONTEN - De Meerpaal Academie brengt kunst en cultuur weer heel dichtbij. Van 6 tot en met 11 september is het Open Lesweek bij De Meerpaal. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in de lesruimtes en je mag bij sommige lessen ook meedoen. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef plezier met muziek, dans, theater en beeldende vormgeving. “Wil jij samen lessen met je vrienden of kies je toch liever voor privéles? Alles kan!”, lacht Margrit Vos, manager Meerpaal Academie. “Van groepslessen, tot privéles en van kennismakingscursussen tot lesabonnementen waarbij je meerdere lessen kunt volgen voor een vast tarief; er is komend seizoen weer van alles mogelijk.”

Het aanbod van De Meerpaal Academie is gevarieerd en biedt voor elke doelgroep bijpassende cursussen. Margrit: “Een leven lang leren en inspireren; dat vinden we belangrijk. Daarom beginnen de lessen bij ons al vanaf 0 jaar en hebben we binnen alle leeftijdsgroepen verschillende doorstroommogelijkheden zodat je – ongeacht je leeftijd – altijd een plekje vindt binnen ons cursusaanbod.” Jaarlijks breidt De Meerpaal Academie haar aanbod uit aan de hand van nieuwe trends. “Een mooi voorbeeld is de nieuwe cursus Multi-tracking in Logic Pro X. We merkten dat er met name vanuit de jongere doelgroep animo was om niet alleen zelf muziek te maken, maar vooral ook te leren hoe je bepaalde tunes met elkaar kunt mixen. In deze splinternieuwe cursus leren de cursisten in 5 lessen om een professionele multi-track opname te maken en te mixen.”

Aanbod op maat
Professionele docenten zorgen voor aanbod op maat en cursisten krijgen volop mogelijkheden om podiumervaring op te doen of hun werk te exposeren. Daarnaast worden lessen niet alleen gegeven in De Meerpaal in Dronten, maar ook in Biddinghuizen en Swifterbant.

Het complete programma van de open lesweek is te vinden op www.meerpaal.nl/openlesweek. Aanmelden is niet nodig.