DRONTEN - Op dinsdag 2 november organiseert De Meerpaal Welzijn in samenwerking met Sportservice Flevoland een inspirerende avond met als thema ‘Omgaan met beperking’. Infotainment organiseert bijeenkomsten rondom een thema waarbij informatie, ondersteuning, lotgenotencontact en entertainment samenkomen. Tijdens deze avond is de voorstelling ‘Uniek! Maar doe gewoon!’ te zien in De Meerpaal.

De theatervoorstelling komt tot stand aan de hand van gesprekken en verhalen met het publiek. “Juist hierdoor wordt het een avond vol herkenbare scenes”, vertelt Esther van Berkum, sociaal werker bij De Meerpaal. “Daarnaast is de voorstelling ontwikkeld door makers en spelers die in hoge mate (persoonlijk) betrokken zijn bij het thema. Hierdoor is het een mooie uitgebalanceerde voorstelling waarbij herkenning en humor hand in hand gaan.” Na afloop van de voorstelling is het mogelijk om met elkaar of met professionals in gesprek te gaan.

Dit theaterstuk is bedoeld voor netwerkpartners, (sport-, zorg-, onderwijs-) professionals en vrijwilligers die wonen of werken met mensen met een beperking. Kaarten voor Infotainment zijn gratis te reserveren via www.meerpaal.nl/infotainment. De avond start om 19.30 uur.