DRONTEN - Onder het mom van ‘kun je niet bij ons komen, dan komen we toch bij jou?’ organiseert De Meerpaal Academie haar open dag dit jaar volledig online. In de 3D-Meerpaal loop je – bijna – als vanouds door het gebouw en kun je je laten inspireren door de enthousiaste vakdocenten. Klop op de deur en meld je aan voor de digitale workshops. Of luister en kijk naar een docent die vol passie over zijn of haar vak vertelt. Tijdens de online open dag op zaterdag 15 mei kan het allemaal.

“We hadden het dit jaar graag anders gedaan, maar wat in het vat zit verzuurt niet”, aldus docent en coördinator Imre Kruis. “We hebben een 3D-omgeving gemaakt waardoor je digitaal door het gebouw kunt lopen. Achter alle deuren van de leslokalen vind je een verrassing in de vorm van een online workshop, een meet & greet met de docent of een inspiratievideo. Het voordeel van deze editie is dat je de open dag gewoon vanuit je luie stoel of zelfs vanaf de camping kunt bijwonen.” De open dag is het startpunt van de culturele campagne: ‘Kunst aan zet’. Met deze campagne laat De Meerpaal Academie groots zien dat het weer tijd is voor inspiratie op het gebied van dans, theater, beeldend en muziek.


Meer info
De online open dag is gratis toegankelijk. Tussen 10.00 en 15.00 uur zitten de docenten achter hun scherm klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Kijk je graag mee, maar liever niet in beeld? Zet je camera en geluid uit en schuif stiekem aan achterin het lokaal. Je kunt je vragen ook stellen via de chat. Kijk voor het volledige programma op www.meerpaal.nl/opendag