DRONTEN - Musicalliefhebbers opgelet: vanaf 1 december vindt er weer een auditieronde plaats voor de nieuwe musical 'As It Is In Heaven'. “Ieder jaar ontwikkelt De Meerpaal Academie een eigen musicalproductie die aan het einde van het seizoen wordt uitgevoerd”, aldus Margrit Vos, manager Meerpaal Academie. “De weg ernaar toe is niet alleen ontzettend leuk en leerzaam, maar het grote hoogtepunt – de voorstelling zelf – is minstens zo’n groot succes. De laatste edities speelden onze cursisten voor een stampvolle Grote Zaal. De passie en het plezier die er op zo’n avond vanaf spat is fantastisch om te zien.”

De musical ‘As It Is In Heaven’ is geïnspireerd op de gelijknamige film. Het verhaal gaat over de bekende dirigent Daniël Daréus die wegens hartproblemen terugkeert naar zijn geboortedorp. Daar wordt hij hard geconfronteerd met beelden uit zijn kindertijd. De dorpsgemeenschap leeft afgeschermd van de buitenwereld en heeft erg veel moeite met Daniëls artistieke leefwijze. Toch wordt hem gevraagd het dorpskoor te dirigeren. Doordat de zangers van het koor steeds meer loskomen van de conservatieve cultuur, ontstaat er een grote verdeeldheid in het altijd zo vredelievende dorp. De voorstelling wordt gespeeld op 29 en 30 mei 2021.

Aanmelden
Liefhebbers die graag mee willen doen, kunnen zich aanmelden via activiteiten@meerpaal.nl of via de website www.meerpaal.nl/cursussen. Zorg dat je er snel bij bent, er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.