DRONTEN - De Meerpaal bezorgt op vrijdag 10 november mantelzorgers in de gemeente Dronten een fijne en ontspannende dag. Het is dan Dag van de Mantelzorg. De dag begint om 13.00 uur met een welkomstwoord van wethouder Peter Duvekot.

Theater en ontmoeting


De mantelzorgers worden eerst in De Meerpaal verwend met een theatervoorstelling van De Meisjes met de Wijsjes. Prachtige 4-stemmige liedjes worden afgewisseld met hilarische sketches. Na de voorstelling, vanaf 15.00 uur, is er gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en drankje in het restaurant Aan de Fonteyn. De organiserende partijen InteraktContour, Mantelkring en De Meerpaal Welzijn zijn daar ook aanwezig. Heb je vragen over specifieke informatie of activiteiten voor mantelzorgers, respijtzorg, het mantelzorgcompliment of de mantelzorgmakelaar, dan kun je ze daar ook stellen.

Kom ook!

Zorg je intensief voor een naaste, een buur of vriend? Dan ben je als mantelzorger van harte welkom op deze dag, die geheel gratis is. Meld je aan vóór maandag 6 november door te bellen met 0321-388 710 of stuur een e-mail naar mantelzorgdronten@meerpaal.nl. Geef daarbij aan of je de hele middag aanwezig bent, alleen naar de voorstelling komt, of alleen naar de nazit wil gaan. Vol=vol.