DRONTEN - Woensdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg, een dag voor alle mantelzorgers uit de gemeente Dronten. De organisatie, bestaande uit InteraktContour, Mantelkring en De Meerpaal Welzijn, wil graag zoveel mogelijk mantelzorgers een leuke dag bezorgen. Er zal dan ook op 3 locaties de gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten. In de Meerpaal kan er na een openingswoord door wethouder Peter van Bergen, worden deelgenomen aan een gezellige Pubquiz. Het programma begint om 14.00 uur, de inloop is vanaf 13.30 uur.

Tegelijkertijd is er in de dorpen de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers elkaar weer eens te spreken en informatie te krijgen over de verschillende activiteiten die er zijn en ondersteuningsmogelijkheden die er worden geboden. Zo is er ook een waardering vanuit de gemeente voor de mantelzorgers in de vorm van het mantelzorgcompliment. Vraag er gerust naar!

In Swifterbant zijn we aanwezig in de Steiger en in Biddinghuizen vindt u ons in Inloophuis De Kans. Ook van 14.00 tot 16.00 uur. Voor alle mantelzorgers hebben we ook een warme attentie! Die krijgt u achteraf mee naar huis, of kunt u tijdens deze uren ophalen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om 10 november langs te komen, dan zien we u graag op een van de drie weekmarkten. U heeft vast wel eens het 'bakkie aandacht' gezien, nu staan we er speciaal voor u! Op dinsdag 16 november in Swifterbant, in Dronten op 17 november en in Biddinghuizen op woensdag 24 november. Ook op deze momenten kunt u langskomen voor een kopje koffie/thee met wat lekkers en om de speciale attentie op te halen, die we voor alle mantelzorgers hebben laten maken.

Aanmelden
Zorgt u intensief voor een naaste, een buur of vriend? Dan bent u als mantelzorger van harte welkom op deze dag in De Meerpaal. Aanmelden kan via mantelzorgdronten@meerpaal.nl of telefonisch via het Serviceplein, 0321-388777. Opgeven kan tot 5 november.