DRONTEN - Ergens in Nederland woont een tante. Ze heeft een hekel aan Sinterklaas. Zo erg zelfs, dat ze er voor wil zorgen dat Sinterklaas nooit meer naar Nederland komt! Daarvoor heeft ze een plannetje bedacht: Met speciale door haar zelf gebakken pepernoten die er voor zorgen dat iedereen Sinterklaas vergeet! Ze vangt in het park een Piet om de speciale pepernoten uit te proberen. Sinterklaas komt de Piet zoeken. En hij snoept per ongeluk zelf ook van de pepernoten van tante! Sinterklaas wil nu alleen nog maar kerststukjes maken… En wat zit er toch in dat geheimzinnige koffertje? Gelukkig komt met hulp van de andere Pieten alles toch nog goed.

Na afloop is er Pietengym en mag natuurlijk iedereen met Sinterklaas en de Pieten op de foto! Voor de leukste/mooiste kleurplaat, die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd is er voor de winnaar een leuke prijs. De kleurplaat kan worden opgehaald bij het Serviceplein van De Meerpaal. Ook is er na afloop van de voorstelling een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer.

Reserveren
De voorstelling start woensdag 20 november om 15.00 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten €18,50. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.