DRONTEN - Op woensdag 17 maart organiseren de buurtsportcoaches van De Meerpaal de Streetwise-Cup, een 6 tegen 6 voetbaltoernooi voor jongens en meisjes van 10 tot en met 15 jaar. De Streetwise-Cub, de opvolger van het 6 vs. 6 toernooi van de Johan Cruijff Foundation, wordt dit jaar gehouden op het Cruijff Court aan de Lancasterdreef in Dronten. Deelname aan dit toernooi is gratis.

“Met dit toernooi hopen we weer een sportieve middag te organiseren waarbij jongeren onderling kunnen genieten van sport”, aldus André Warners, buurtsportcoach bij De Meerpaal. “Uiteraard vinden alle activiteiten conform de RIVM-richtlijnen plaats.” Alle jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar worden aangemoedigd mee te doen. Het toernooi bestaat uit twee poules, jongens en meisjes, en is opgesplitst in twee leeftijdsgroepen. Ieder team bestaat uit minimaal zes en maximaal 10 spelers. Gemengde teams mogen zich opgeven. Er wordt bij de aanmelding dan gekeken of het team meespeelt in de jongens- of de meisjespoule. De sportieve middag start om 14.30 uur en is rond 17.00 uur afgelopen.

Deelname
Teams kunnen zich aanmelden via Thijmen.Koreman@meerpaal.nl. Vermeld bij aanmelding je teamnaam, het aantal deelnemers en de geboortedatum per speler. Heb je nog geen team? Het is ook mogelijk je alleen op te geven. Je wordt dan door de organisatie ingedeeld in een team.