DRONTEN - ‘Happy in Hindsight’ is het nieuwe programma van singer/songwriter Bertolf. De in Dronten geboren topmuzikant speelt op zondag 17 oktober om 15.00 uur muziek van zijn nieuwste album, getiteld Happy in Hindsight en zijn mooiste liedjes van z’n vorige platen. Al dit fraais wordt aangevuld met songs van zijn muzikale helden.

Happy in Hindsight volgt na uitermate succesvolle theatertournees met de band Her Majesty, een tournee met Kasper van Kooten en zijn beide soloprogramma’s, waarin hij zich onder regie van Diederik van Vleuten ontpopte tot een zeer prettige verteller.

Bertolf speelde eerder in de band van Ilse DeLange. Zijn solocarrière explodeerde in 2008 met de hitsingle Another Day. In 2010 won hij een Zilveren Harp en maakte sindsdien zes door pers en publiek zeer goed ontvangen soloalbums.

De laatste show van zijn ‘Happy in Hindsight-tour’ speelt Bertolf in De Meerpaal. Contrabasiste Nathalie Schaap en drummer Dave Menkehorst staat hem bij.

Tickets voor de show op zondagmiddag 17 oktober zijn verkrijgbaar via www.meerpaal.nl of via het Serviceplein van De Meerpaal op het telefoonnummer 0321 388 777.