DRONTEN - Is werken met je handen iets voor jou? Schrijf je dan in voor één van de beeldende cursussen bij De Meerpaal in Dronten. Bij enkele cursussen voor volwassenen zijn er nog plekken vrij. Schrijf je op de valreep in en zoek tijdens de koude dagen je creativiteit op. 'Door te anticiperen op ieders eigen niveau hoop ik het beste bij de cursisten naar boven te halen' aldus docent tekenen en schilderen Monique Hanekamp.

Ben jij niet bang om je handen vies te maken? Wellicht is dan cursus Beeldhouwen iets voor jou. Ontwikkel en ontdek ruimtelijk inzicht, maat en verhoudingen, en anatomie en constructie. Om je eigen ideeën zo goed mogelijk vorm te geven leer je verschillende technieken zoals boetseren, mallen maken, gieten en andere experimentele technieken. Instromen in de lessen is vanaf november weer mogelijk.

Ben je dol op sieraden?
Houd jij je toch liever bezig met het fijne werk? Kijk dan eens naar de cursus edelsmeden. Je ontwerpt en bepaalt zelf wat voor sieraad je maakt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Docent Marjolein Lubeck leert je graag de combinatie van kunst en de ambacht van het edelsmeden. De cursus start op 25 en 26 november.

Voor gevorderden
Teken of schilder je al een geruime tijd? Dan is de vervolgcursus tekenen en schilderen wat voor jou. Ken je al een aantal verschillende technieken en zoek je verdieping in het creëren van een eigen stijl?
Beginnen met deze cursus kan op 26 november, instromen is mogelijk.

Meer informatie
Wil je meer informatie over het cursusaanbod of je inschrijven? Kijk dan op de website voor meer informatie via www.meerpaal.nl/cursussen of mail naar activiteiten@meerpaal.nl. Wil je liever een medewerker spreken neem dan contact op met 0321-388 714.